Banka HesaplarıBağış Yap

7.Olağan genel kurul yapıldı

2007 yılında kurulan Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği 7.Olağan Genel Kurulu, Dernek Merkezinde üyelerin katılımı ile yapıldı.

Pandemi nedeniyle zorunlu birkaç ertelemeden sonra, seçimli 7.Olağan Genel Kurul 24 Haziran 2021 tarihinde icra edildi.Toplantı gündemine geçilmeden önce, salonda bulunan üyelere ve misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Feyzullah Akyol hocanın okuduğu Kuranı Kerim tilavetinden sonra, Mustafa İslamoğlu Hoca, katılımcılara hayr ve yardım konulu bir söyleşi yaparak; Yardımeli Derneği faaliyetlerinde emeği geçen, destek olan ve gayret edenlere teşekkür etti.

Yeterli katılımın sağlanması ile birlikte, Genel kurul başlatıldı. Divan Başkanlığına Nuri Çalışkan, Divan üyeliklerine Erdoğan Karacakaya ve  A.Furkan Kaya seçildi.

Divan Başkanının tekrar yoklama yapması ve yeterli çoğunluğun olduğu anlaşılması ile birlikte gündem maddelerine geçildi.

Dernek Faaliyetlerinin özeti şeklinde hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldı. Dernek Başkanı Dr.Sadık Danışman açılış konuşması yaparak, katılımcılara hoş geldiniz diyerek; bu güne kadar meği geçen herkese teşekkür etti: “Kuruluşumuzdan bu tarafa bizlerle birlikte olan, destek veren, fiili ve kavli duaları ile yanımızda olan tüm gönül dostlarına teşekkür ederim. Bu uzun soluklu yolculukta Yönetim Kurulu üyesi olarak birlikte yürüdüğümüz  arkadaşlardan, bazen değişiklikler olabilir. Bu değişikliklere yeni bir heyecan, taze bir kan, yeni bir sinerji olarak bakmak lazım. Yoksa tüm arkadaşlarım birbirinden değerli, muhterem insanlardır. Emek ve gayretlerine birebir şahid olduğum dostlarımdır. Mazluma ve muhtaca ulaşma gayreti ile faaliyetlerimiz dünyanın farklı bölgelerinde ve ülkemizde 81 ilimizde hız kesmeden devam etmektedir. Sizlerden gelecek tavsiye, uyarı ve proje teklifleri her zaman önemsedik ve önemsiyoruz. Yaptığımız faaliyetler, proje ve kalıcı eserler, uygulandıkları-bulundukları bölgelerde çok önemli açıkları kapatmakta, yaralara melhem olmaktadır.” Dedi.

Faaliyet raporları ve mali tabloların sunumu ayrı ayrı yapıldı ve raporlar ibra edildi.

Dernek Başkanı Dr.Sadık Danışman, önceki dönem Yönetim Kurulu üyelerini tek tek sahneye davet ederek, gayret ve fedakarlıkları için teşekkür etti ve günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Tek liste halinde gidilen 7.Olağan Genel Kurulunda şu isimler yeni yönetim, denetim, disiplin kurulu üyesi olarak seçildiler;

Yönetim Kurulu Asil

SadıkDanışman

Ali Osman Emrehan

Nuri Çalışkan

A.Furkan Kaya

Bahri Bulut

Filiz Akgül

Halil Aykut

M.Fatih İslamoğlu

Ömer Değirmenci

Raif Çiçek

Songül Demirbağ

Zeynep Kola Çağış

Dilek ve temennilerle 7.Olağan Genel  Kurul Toplantısı sona erdi.

Genel Kurul Toplantısı sonunda, Yönetim Kurulu İlk toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi.

Hayırlı olsun.